2020 rok

ORGANIZATOR

PARTNER STRATEGICZNY

Laureaci Wielkopolskiej Nagrody Jakości

Grupa Kapitałowa Clar System ma ponad 20–letnie doświadczenie w zakresie realizacji usług porządkowo-czystościowych. Przedsiębiorstwo działa na rynku od ponad 20 lat i utrzymuje się w ścisłej czołówce liderów branży. Na rzecz Przedsiębiorstwa świadczy pracę kilka tysięcy pracowników, którzy codziennie obsługują setki Klientów. Grupę Kapitałową Clar System tworzą profesjonaliści, posiadający odpowiednią wiedzę i doświadczenie, którzy szkolą się branżowo. Aktywnie i z pasją liderzy Firmy szukają nowych rozwiązań, mając na względzie potrzeby swoich Klientów oferują multiserwisowe rozwiązania dla wszystkich rodzajów obiektów. Przedsiębiorstwo spełnia normy systemu zarządzania jakością i środowiskiem.

Zakład Usług Komunalnych Sp. z o.o. w Dopiewie zajmuje się od ponad 20 lat kompleksowymi usługami w zakresie m.in.: dystrybucji wody, odbioru ścieków, realizacji robót wodno-kanalizacyjnych, administrowania składowiskiem odpadów komunalnych. Zatrudniona kadra charakteryzuje się wysoką identyfikacją z Firmą, co gwarantuje profesjonalne wywiązywanie się z zadań i obowiązków. Zakład posiada certyfikat systemu zarządzania jakością zgodny z norma ISO 9001:2015.

napisz do nas

Poznań. św. Marcin 17