Podsumowanie VII Dni Pracy Organicznej – PODZIĘKOWANIA

Składamy serdeczne podziękowania za przystąpienie do Komitetu Honorowego VII Dni Pracy Organicznej,które odbyły się w dniach 09-29 kwietnia 2018 r. Panom:

• Zbigniewowi Hoffmannowi  – Wojewodzie Wielkopolski
  • Markowi Woźniakowi – Marszałkowi Województwa Wielkopolskiego
  • Jackowi Jaśkowiakowi – Prezydentowi m. Poznania
  • Janowi Grabkowskiemu – Staroście Poznańskiemu
  • Ks. Abp. Stanisławowi Gądeckiemu – Metropolicie Poznańskiemu
  • Wojciech Polak Abp. Metropolita Gnieźnieński Prymas Polski
  • Kolegium Rektorów Miasta Poznania
  • Prof. Andrzejowi Gulczyńskiemu – Peresowi  Poznańskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk

Szczególne podziękowania należą się wszystkim zaangażowanym osobom za ogrom pracy, poświęcony czas, zaangażowanie włożone w organizację tegorocznych obchodów.

Dodatkowo pragniemy podziękować naszym partnerom, dzięki którym znów mogliśmy rozszerzyć granice obchodów na niemalże całą Wielkopolskę:

Samorządowi Województwa Wielkopolskiego oraz Panu Marszałkowi Markowi Woźniakowi, Powiatowi Poznańskiemu oraz Panu Staroście Janowi Grabkowskiemu, Miastu Luboń i Pani Burmistrz Małgorzacie Machalskiej, Wójtowi Suchego Lasu Grzegorzowi Wojterze. Miastu Poznań i Prezydentowi Jackowi Jaśkowiakowi, Burmistrzowi Miasta i Gminy Swarzędz Tomaszowi Zwolińskiemu, Gminie Lubasz, Dopiewo i Wągrowiec, Miastu Konin, Akademii Muzycznej, Firmie WOKISS.

Gorące podziękowania za prowadzenie imprezy i konferansjerkę należą się Panu prof. Jarosławowi Liberkowi.

Za przygotowanie występu artystycznego podziękowania składamy Poznańskiemu Chórowi Kameralnemu Towarzystwa Muzycznego im. Henryka Wieniawskiego pod. dyr. Katarzyny Matelskiej oraz Michałowi Zator.

Podziękowania kierujemy również do Mecenata VII Dni Pracy Organicznej Fundacji Enea.

jak również nieocenionych dobroczyńców, bez których nie udałoby nam się stworzyć kolejnej udanej edycji Dni Pracy Organicznej.

AGROBEX ? Przestrzeń dopasowana do Ciebie

Dom Wydawniczy REBIS

FarmEKO
ZKP Suchy Las
FOTOPLUMA-tomek siuda

Pralnia Sonia

Aquanet
NOVOL
BGR Deweloper

Green Praking

FRANKFOOD i Tłoczni Dziadka Franka

JoyDay

Serdecznie dziękujemy za udostępnienie zdjęć i organizację przedsięwzięcia:
Pani Martynie Szeląg – Dyrektorce Biura UW
za fotorelację:
Panu Tomaszowi Siudzie Fotopluma

Za objęcie patronatem medialnym obchodów Dni Pracy Organicznej dziękujemy: TVP Poznań, Radiu Poznań, Głosowi Wielkopolskiemu, Telewizji WTK, epoznań.pl, firmie B&B oraz portalowi Dla Was Info.

Pragniemy także podziękować wszystkim Gościom, którzy uczestniczyli wraz z nami w kultywowaniu wielkopolskiej tradycji, serdecznie dziękujemy i zapraszamy do jej podtrzymywania oraz współpracy w promowaniu lokalnych inicjatyw.